Resulaten voor Taxi Brasschaat

Taxi Brasschaat

Taxi Brasschaat gezocht? Wanneer u op zoek bent naar een betrouwbare taxi om van of van en Brasschaat te reizen bent u bij ons aan het juiste adres. Ook goedkoop luchthavenvervoer van / naar Luchthaven Zaventem (Brussels Airport), Luchthaven Charleroi...

Taxi Brasschaat

Wilt u onbezorgd naar de luchthaven voor een zakenreis of vakantie? Onze Brasschaatse Taxidienst zal er voor zorgen dat u op tijd vervoerd zal worden naar elke nationale en internationale luchthaven. Uw reis begint onbezorgd in onze luxe vanaf Brasschaat en omgeving naar de luchthaven. Ook onbezorgd opgehaald worden? Zelfs bij vertraging staat uw taxi klaar.

Gele taxi wordt milieuvriendelijke groene taxi

Wie vaak in of rond Brasschaat vertoeft, zal ze zeker al wel eens hebben gezien: de gele taxi's van VHF Taxi, ofwel de 'yellow cabs' zoals ze in Amerika genoemd worden. Maar die zullen tegen het einde van dit jaar stilaan uit het straatbeeld verdwijnen. De gele taxi's zullen plaatsmaken voor groene taxi's die op aardgas (CNG) rijden.

Met deze stap wil VHF Taxi er voor zorgen dat haar taxi's ook milieuvriendelijk zijn. "Sinds gisteren rijdt onze eerste groene taxi rond", zegt Ellen Van Hoof van VHF Taxi. "We zijn bezig met een totaal nieuw concept waarbij we onze gekende gele taxi's wisselen voor wit-groene taxi's die beter zijn voor het milieu. Doordat ze op aardgas rijden komt er maar liefst 95 procent minder schadelijk fijn stof in de lucht terecht en zijn ze ook veel stiller."
Om die milieu-vriendelijke benadering te benadrukken zullen alle nieuwe taxi's vanaf VHF Taxi herkenbaar zijn aan hun groene kleur.

Luxe-autoverhuurder Brasschaat ' VHF taxi & zakenvervoer

- VHF-Limo verhuurt luxewagens - Mercedes Benz S klasse - met professioneel opgeleide chauffeurs die instaan voor een veilige en aangename rit.

• Zakenvervoer door heel Belgie, Nederland, Duitsland,...
• Luchthavenvervoer
• Toeristentours langs alle bezienswaardigheden in Nederland en België.
• Bruiloften, begrafenissen, restaurantbezoek,...
• Regulier taxivervoer regio's Brasschaat, Brecht, Ekeren, Kapellen, Schoten, Schilde, Sint-Job in 't Goor, 's Gravenwezel, Wuustwezel,...

Brasschaat Taxi - Borsbeek, 2150, Herentalsebaan 279 - BSearch

BSearch Informatie over : Brasschaat Taxi - Herentalsebaan 279 2150 Borsbeek - exploitatie van taxi's in België.

TAXI`S BRASSCHAAT

De Taxi's van luchthavenvervoer Brasschaat zijn comfortabele, luxe taxi's die uitermate geschikt zijn om uw (zaken)reis of vakantie uitstekend te beginnen en te eindigen.

Met Airport Riders Taxi verzekert u uzelf dat u met een wagen reist in business class stijl, op elk gewenst moment vanaf uw (bedrijfs)locatie,huis enz kunt u rechtstreeks naar de vertrekhal op Brussel Aiport en diverse Europese luchthavens. Laat u vervoeren met de wagens van luchthavenvervoer Brasschaat en vermijdt heel wat stress zoals file problemen en parkeer problemen enz.

Bejaarde vrouw in levensgevaar na aanrijding door taxi in Brasschaat

Op de Miksebaan in Brasschaat is een bejaarde vrouw op de fiets aangereden door een taxi. Dat zegt de lokale politie van Brasschaat. Het 83-jarige slachtoffer kwam bijzonder zwaar ten val en moest ter plaatse verzorgd worden door een MUG-team voor ze in kritieke toestand kon worden afgevoerd naar het ziekenhuis. De vrouw verkeert volgens de jongste berichten nog steeds in levensgevaar. In de taxi raakte niemand gewond

Dieptereiniging wagenBestelwagen huren -  Ook taxibedrijven kiezen voor Computers verhuur via Bsearch  - Eenvoudig een campervan huren, klik hier -


Taxi - Luchthavenvervoer  
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin